GHHC Groningen

GHHC Groningen

Teamwear voor jouw voetbalteam makkelijk te bestellen bij sportmaat teamsport!

Binnen de categorie teamsport  vind je de gehele teamkleding collectie van de grootste sportmerken! Wij bieden een breed en diep assortiment aan teamkleding voor gehele clubs, maar ook voor een hockeytoernooi waar je bijvoorbeeld een paar voetbalshirts voor nodig hebt. Ons assortiment is zeer divers en bestaat o.a. uit: shirts, korte broeken, lange broeken, rokjes, sokken en sweaters van de beste merken. Wil je je hele team of vereniging in kleding van bijvoorbeeld Nike of reece te laten lopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze teamwearspecialisten helpen je graag bij het samenstellen van een offerte. Wie weet loopt jouw team binnenkort in gave Nike trainingspakken of Reece shirts.

De categorie teamkleding bevat naast kleding ook hesjes en tassen. Het assortiment in teamsport is dus zeer divers.

De teamkleding van sportmaat kan bedrukt worden. Wij leveren teamkleding van Reece. Bij adidas en Nike zijn wij premium partners, zo beschikken wij elk seizoen over de nieuwste collecties. Teamkleding met eventuele bedrukking inkopen was nog nooit zo makkelijk, veilig en snel. Neem gerust contact met ons op over uw ideeën en behoeftes op het gebied van teamkleding. Voor alle teamkleding en benodigdheden is sportmaat de juiste keuze!

Heb jij intresse in een samenwerking met de grootste teamsport leverancier van noord nederland? neem dan contact op 050-3120356

onze merken: